Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
-
30
g de aceite de ajonjolí
of 30 g de aceite de oliva - 150 g de kimchi
- 500 - 520 g de agua
- 250 g de arroz precocido
- 50 g de elote desgranado, en lata
- ½ - 1 cdita de sal, al gusto
- 1 cda de caldo de verduras en pasta
-
100
g de edamames
of 100 g de chícharos congelados -
100
g de hongo shiitake seco, en rodajas (aprox. 0,5 cm)
of 100 g de hongos, frescos, en rodajas (aprox. 0,5 cm) - 100 g de zanahoria, en rodajas (aprox. 0,5 cm)
- 1 - 2 cdas de aceite vegetal
- 4 huevos
- 1 alga nori, desmenuzado o cortado en tiras (3 cm x 0,5 cm) para decorar (ver consejo)
- 2 cdas de ajonjolí tostado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1492 kJ / 356.6 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 638.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Camote con salsa de vegetales y pasta gratinada
2 Std.
Tallarines fresco con hongos porcini
1h
Pasta de cebolla y pollo con ensalada templada de tubérculos y Flatcake de chocolate al vapor.
1h 5min
Pescado al horno con cúrcuma y salsa de tomate
30min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 λεπτ.
Ensalada Tex-Mex de quinoa y pollo
30min
Corona de Pascua de Challah con ajonjolí y huevo
Geen beoordelingen
Macarrones con queso y kimchi
50min
Trifle de verano de ricotta y bayas
30min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40 Min
Coliflores asados
45min
Sopa de fajitas de pollo
50min