Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 1 ½ cdita de sal fina
-
200
g arroz de grano largo
of 200 g arroz, tipo basmati - 200 g de camote, en trozos (2-3 cm)
- 100 g de floretes de brócoli
- 2 dientes de ajo, pelados
- 10 g de jengibre, en rodajas finas
- 40 g de echalot, en mitades
- 20 g de aceite vegetal, (p. ej. maíz, girasol, coco)
- 200 g de berenjena, en cubos (2 cm)
- 400 g de leche de coco
- 2 - 3 cditas de pasta de curry tailandesa, (ver tip)
- ½ cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado
- 100 g de garbanzo blanco cocido, lavados y escurridos
- 1 cdita de azúcar morena
- 20 g de jugo de limón recién exprimido y 1 limón en gajos para servir
- 80 g de chícharos congelados
- 80 g de elote desgranado, escurrido
- hojas de cilantro para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1111 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 810 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de brócoli
15min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 min
Sopa Thenthuk
1h
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45 min
Ramen de curry rojo con pollo
35 min
Sopa miso con verduras
30 min
Misoshiru (sopa miso)
15min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 min
Estofado Africano occidental de maní
50 min
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass TM6
1h 20 min
Coliflor tikka masala
30 min