Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 150 g de cebolla blanca, en mitades
- 20 g de apio, cortado en trozos
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 120 g de zanahorias, cortadas en trozos (1 cm)
- 150 g de pimiento rojo, cortado en cubos (1 cm)
- 400 g de frijoles bayos cocidos, escurridos (ver tip)
- 2 chiles jalapeños, sin semillas, en cuartos
- 200 g de agua
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de chile chipotle en polvo
- ½ cdita de canela en polvo
- ½ cdita de comino en polvo
- 400 g de puré de jitomate
-
1
cdita de orégano seco
of 2 ramitas de orégano fresco - 100 g de granos de elote amarillo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2222.8 kJ / 531.3 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 90 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 23.3 g
- Natrium
- 796 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tabule de quinoa
10 min
Sopa ligera de pollo
35 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Cheesecake vegano de cereza
5h
Hot cakes veganos
20 min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 min
Ensalada de arroz integral alto en proteína TM6
55 min
Ensalada de quinoa
35 min
Pesto sin lácteos
5 min
Poke bowl de arroz de coliflor
30 min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55 min
Pesto de espinacas y nueces
5 min