Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de queso parmesano, en trozos
- 2 ramitas de romero fresco (aprox. 10 cm de largo), solamente las hojas
- 2 ramitas de tomillo fresco, solamente las hojas
- 80 g de cebolla amarilla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 150 g de pancetta, en cubos (1 cm)
- 2 ramas de apio, en cubos (1 cm)
- 1 zanahoria, en cubos (1 cm)
- 100 g de calabacita, en cubos (1 cm)
- 400 g de jitomate triturado, enlatado
- 400 g de garbanzo blanco, enlatado, escurridos y enjuagados
- 400 g de frijol negro entero, enlatado, escurridos y enjuagados
- 400 g de frijol bayo entero, enlatado, escurridos y enjuagados
- 400 g de agua
- 1 cubo de caldo de verduras
- 1 cdita de hojuelas de chile seco
- 6 rebanadas de pan campesino, de costra
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1564 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de frijol bayo con cilantro
30min
Frijoles charros
35min
Sopa de lentejas con camote y pasta
35min
Pasta con frijoles
35min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Curry de papa (Ala hodi)
40min
Sopa de lentejas
1h 30min
Sopa de habas
2h
Carne en su jugo
35min
Frijoles puercos
15 min
Frijoles de la olla
2h
Arroz al cilantro
35min