Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de vinagre balsámico
- 1 cucharada de azúcar morena
- 5 g de romero, fresco
- 260 g de harina
- 130 g de mantequilla sin sal y en cubos
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
- 1 cucharada de agua
- 1 cucharadita de sal fina
- frijol negro seco, crudo
- 150 g de queso feta
- 90 g de jitomate deshidratado en aceite
- 1 rama de albahaca, sólo las hojas
- 70 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de leche
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1550 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 λεπτ.
Dip de jitomates deshidratados
5min
Pay de atún
1h 40min
Dip de espinaca y alcachofa
20 λεπτ.
Paté de aceitunas
15min
Tarta tatin de jitomate
1h 10min
Crema de jitomate
30min
Quiche lorraine
45min
Tapenade rústico
10min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Montaditos de queso azul y manzana
30min
Dip de alcachofa y espinaca
30min