Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de vinagre balsámico
- 1 cucharada de azúcar morena
- 5 g de romero, fresco
- 260 g de harina
- 130 g de mantequilla sin sal y en cubos
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
- 1 cucharada de agua
- 1 cucharadita de sal fina
- frijol negro seco, crudo
- 150 g de queso feta
- 90 g de jitomate deshidratado en aceite
- 1 rama de albahaca, sólo las hojas
- 70 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de leche
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1550 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de jitomate
30min
Quiche lorraine
45min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min
Quiche lorraine
45min
Risotto de calabacita
25min
Lasaña de espinacas con requesón
55 Min
Torta de elote con rajas
1h
Pay de atún
1h 40min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Tacos de lechuga Hunan
35min
Dip de alcachofa y espinaca
30min
Tapenade de aceitunas negras
5min