Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción arroz y salmón
- 450 g de arroz para sushi
- 1300 g de agua
- 450 g filete de salmón fresco, sin piel ni hueso
- 4 cdas de vinagre de arroz
- 2 cditas de azúcar
- 1 cdita de sal
Salsa Teriyaki
- 2 diente de ajo, pelado
- 15 - 20 g de jengibre fresco, pelado y en rodajas de 2 mm
- 150 g de salsa de soya
- 100 g de mirin
- 80 g de azúcar
- 20 g de fécula de maíz
Onigirazu
- 8 hojas de alga nori
- mayonesa, cantidad necesaria para untar en el arroz
-
espinaca baby fresca, cantidad necesaria para el relleno de onigirazu (aprox. 50 g)
of hojas de lechuga - 1 aguacate, maduro, en rebanadas (2-3 mm)
- salsa de soya, para acompañar (optioneel)
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1855 kJ / 443.4 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1364.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa martajada
50min
Yakimeshi vegetariano
35min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 min
Caldo de queso
40min
Ramen japonés
1h 40min
Ceviche de tomate
15min
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20min
Gohan
45min
Nasi goreng (arroz frito)
40min
Pastel de sushi
1h
Salsa tampico
10 min