Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción arroz y salmón
- 450 g de arroz para sushi
- 1300 g de agua
- 450 g filete de salmón fresco, sin piel ni hueso
- 4 cdas de vinagre de arroz
- 2 cditas de azúcar
- 1 cdita de sal
Salsa Teriyaki
- 2 diente de ajo, pelado
- 15 - 20 g de jengibre fresco, pelado y en rodajas de 2 mm
- 150 g de salsa de soya
- 100 g de mirin
- 80 g de azúcar
- 20 g de fécula de maíz
Onigirazu
- 8 hojas de alga nori
- mayonesa, cantidad necesaria para untar en el arroz
-
espinaca baby fresca, cantidad necesaria para el relleno de onigirazu (aprox. 50 g)
of hojas de lechuga - 1 aguacate, maduro, en rebanadas (2-3 mm)
- salsa de soya, para acompañar (optioneel)
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1855 kJ / 443.4 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1364.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceviche de tomate
15min
Pastel de sushi
1h
Pescado agridulce con arroz TM6
1h 5 min
Bowl de atún y aguacate
50min
Rollos veganos de verano
35 min
Tacos de pescado empanizado sin gluten
35 min
Tostadas veganas
25 min
Poke bowl de atún spicy
30 min
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2 godz. 10 min
Sushi California
1h
Huevos rancheros
30 min
Taquitos dorados de papa y chorizo vegetariano
55min