![Filete en Sousvide con Gravy de champiñones y mantequilla de hierbas Filete en Sousvide con Gravy de champiñones y mantequilla de hierbas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/325e515bfe761d7a0bc20d0f37d085d5/Derivates/3255456e1db2ebe7e54715bcc69ff6beb0ab0415.jpg)
Compatibele versies
Filete en Sousvide con Gravy de champiñones y mantequilla de hierbas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mantequilla de hierbas
- 1 ½ cda de hojas de perejil fresco
- 1 ½ cda de tomillo fresco
- 1 ½ cdas orégano seco
- 90 g de mantequilla con sal, a temperatura ambiente
Gravy de champiñones
- 30 g de vino tinto
- 30 g de mantequilla con sal, a temperatura ambiente
- 170 g de cebolla amarilla, en cuartos
- 90 g de echalote, pelado
- 1 cda de tomillo fresco
- 30 g de harina
- 500 g de agua
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 1 cdita de salsa de soya
- 1 cdita de salsa Inglesa
- 2 g de pimienta negra molida, o al gusto
- 400 g de champiñones, en rebanadas
Filete sousvide
- 1000 g de filete de res, en caña
- ½ cda de sal
- ¾ cda de pimienta negra molida
- 6 hojas de laurel frescas
-
1500
g de agua, o (la necesaria para
sumergir la bolsa) - 2200 g de agua, verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
- 30 g de vinagre
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 14314.7 kJ / 3421.3 kcal
- Eiwitten
- 222.4 g
- Koolhydraten
- 81.8 g
- Vetten
- 243.1 g
- Verzadigd vet
- 120.5 g
- Vezels
- 16.3 g
- Natrium
- 5812.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frijoles Maneados
20 Min
Hojas de parra rellenas
1 Std. 40 Min
Kipe crudo
30min
Lasaña boloñesa
2hod. 30min
Tallarines al ragout
1hod. 10min
Pay de limón helado con merengue italiano
5h 10min
Pollo entero picante con papas y salsa de cilantro
4 godz. 30 min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1hod.
Arroz con res y brócoli TM6
50min
Sopa de lentejas
1 godz. 30 min
Puré de papa y poro
40min
Papitas negras
55min