Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g de arroz para sushi
- agua, para enjuagar
- 1200 g de agua
- 1 ½ cdita de sal
- 200 g de aguacate
- 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 4 cdas de vinagre de arroz
- 100 g de verduras, (rábano, zanahoria, pepino, jengibre encurtido, mango, achicoria), para decorar
- 100 g de filetes de salmón, en rebanadas finas
- 1 cda de ajonjolí tostado, para decorar (opcional)
- salsa de soya, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1769.6 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 60.1 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 915.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 min
Bolitas de nuez
30 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Entomatadas de pollo
40 min
Galletas “Levain Copy Cat”
1 godz. 20 min
Poke bowl hawaiano
45 min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50 min
Sopa de lentejas amarillas con albóndigas y crema de solero
40 min
Salmón asado con miso y salsa picante gochujang
7h 30min
Sushi California
1h
Pastel de sushi
1h
Carlota de limón
5h