Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel
- 150 g de harina sin gluten (p. ej. Bobs Red Mill®)
- 2 cditas de polvo para hornear
- ¼ cdita de bicarbonato de sodio
-
150
g de almendras
of 150 g de almendras fileteadas - 50 g de aceite vegetal
-
200
g de leche de almendras sin azúcar
of 200 g de leche vegetal de su preferencia - 5 g de jugo de limón recién exprimido (aprox. ½ pieza)
-
90
g de miel de abeja
of 90 g de miel de maple, pura - 1 cdita de vainilla
Betún
- 100 g de nuez de la india natural y sin sal, remojadas en agua
-
45
g de miel de abeja
of 45 g de miel de maple, pura -
60 - 90
g de leche de almendras sin azúcar
of 60 - 90 g de leche vegetal de su preferencia - 1 cdita de vainilla
- 100 - 150 g de fruta de temporada, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 955 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 143 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Waffles veganos con salsa de chocolate
30 min
Pastel de zanahoria sin harina
20 min
Fugaz vegano sin gluten
1h
Bisquet vegano de pistache sin gluten
1h
Base para pay sin gluten
15 min
Hot-cakes veganos
20 min
Helado de chocolate (vegano y sin gluten)
8 Std. 10 Min
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1h 30 min
Panqué de calabaza sin gluten
2h 20 min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30 min
Galletas con chispas de chocolate veganas y sin gluten
50 min
Pastel de chocolate sin gluten
40 min