Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinado de la picaña
- 1 picaña de res
Papas y cebollas cambray con salsa cremosa de chipotle
- 700 g de agua
- 600 g de papas cambray
- 400 g de cebollas cambray, sin tallo
- 210 g de queso crema
- sal fina, al gusto
- 135 g de crema ácida
- 30 g de puré de chile chipotle adobado
- hojas de hojas de cilantro, frescas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 9609 kJ / 2288 kcal
- Eiwitten
- 99 g
- Koolhydraten
- 215 g
- Vetten
- 117 g
- Verzadigd vet
- 40 g
- Vezels
- 61 g
- Natrium
- 23133 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espárragos con mantequilla balsámica
35 min
Dedos de pollo horneados
45 min
Arrachera al café con salsa de alcaparras
30 min
Mole de olla en Cocción lenta TM6
3h 40min
Pan con queso y peperoni
1 godz. 30 min
Tortitas de papa rallada
35 min
Entrecot de ternera con ensalada campera (Hestan Cue™)
50 min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2h 30min
Botana de Día de Muertos
35 min
Pastel de sushi
1h
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14h
Cowboy
50 min