Picaña rostizada con papas y cebollas cambray

Picaña rostizada con papas y cebollas cambray

4.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
1 porción

Ingrediënten

Marinado de la picaña
  • 1 picaña de res
Papas y cebollas cambray con salsa cremosa de chipotle
  • 700 g de agua
  • 600 g de papas cambray
  • 400 g de cebollas cambray sin tallo
  • 210 g de queso crema
  • sal fina al gusto
  • 135 g de crema ácida
  • 30 g de puré de chile chipotle adobado
  • hojas de hojas de cilantro, frescas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 23133 mg
Eiwitten 99 g
Calorieën 9609 kJ / 2288 kcal
Vetten 117 g
Vezels 61 g
Verzadigd vet 40 g
Koolhydraten 215 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...