Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinado de la picaña
- 1 picaña de res
Papas y cebollas cambray con salsa cremosa de chipotle
- 700 g de agua
- 600 g de papas cambray
- 400 g de cebollas cambray, sin tallo
- 210 g de queso crema
- sal fina, al gusto
- 135 g de crema ácida
- 30 g de puré de chile chipotle adobado
- hojas de hojas de cilantro, frescas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 9609 kJ / 2288 kcal
- Eiwitten
- 99 g
- Koolhydraten
- 215 g
- Vetten
- 117 g
- Verzadigd vet
- 40 g
- Vezels
- 61 g
- Natrium
- 23133 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Marinada de pescado a la ciénega
10 Min
Ensalada de atún y aguacate con cebollas fermentadas (con cortador)
Geen beoordelingen
Muslos de pollo a la cerveza.
1h 30min
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1 Std. 40 Min
Papitas negras
55min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50 min
Cazuela finlandesa de jamón y zanahoria al horno
2h
Bowl de carne coreano TM6
1h
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2u. 30min
Cerdo con frijoles estilo Tex-Mex y tortillas TM6
1 Std. 20 Min
Limonada - Demo - presentadores
10 Min