Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de agua, para pelar
- 500 g de zanahorias, en trozos
- 20 g de hojas de hierbabuena fresca
- 40 g de piñones
- 1 pizca de sal, o al gusto
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de vinagre de manzana
- 30 g de cebolla blanca, en julianas
- 2 cditas de ajo en polvo
- 70 g de vino blanco seco
- 100 g de jitomate triturado
- 1 cda de puré de jitomate
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 300 g de hongos portobello, frescos
- 50 g de arúgula
- 70 g de lechuga sangría
- 1 manzana amarilla, en rebanadas finas
- 30 g de queso vegano, rallado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1366.8 kJ / 326.7 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 803.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto verde para dos
45min
Tabulé de cebada rosa con pistache.
40min
Quinoa al azafrán con pollo al horno en salsa de pimiento rojo y tomate
1h
Manchamanteles
1h
Salmón en salsa de naranja y frutas deshidratadas
1h 25min
Crema de limón y galletas de conejo de Pascua
40min
Yaki udon al estilo japonés
30min
Ensalada de pasta de verano
30min
Schnitzel de cerdo katsu con ensalada verde
50min
Salmón con salsa de naranja (Hestan Cue™)
25min
Salsa para pastas: pesto de espinaca
5 menit
Ensalada de tallarines, berros y carne
25min