Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de agua, para pelar
- 500 g de zanahorias, en trozos
- 20 g de hojas de hierbabuena fresca
- 40 g de piñones
- 1 pizca de sal, o al gusto
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de vinagre de manzana
- 30 g de cebolla blanca, en julianas
- 2 cditas de ajo en polvo
- 70 g de vino blanco seco
- 100 g de jitomate triturado
- 1 cda de puré de jitomate
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 300 g de hongos portobello, frescos
- 50 g de arúgula
- 70 g de lechuga sangría
- 1 manzana amarilla, en rebanadas finas
- 30 g de queso vegano, rallado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1366.8 kJ / 326.7 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 803.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h
Salmón con hongos y puré de papa
45 min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20 min
Ensalada Italiana
40 Min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40 Min
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45 min
Nidos de papa con salmón y crema
2 godz. 40 min
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass TM6
1h 20 min
Pasta con pesto y pollo
30 min
Malteada de pay de banoffee
15min
Espaguetis con espárragos, tomates y langostinos para dos
30 min
Pasta con pesto de arúgula
30 min