Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g agua
- 8 rebanadas de berenjena, cortadas a lo largo de 3-5 mm de grosor, (aprox. 20 g c/u)
- aceite de oliva, el necesario
- 2 - 4 pizca sal, o al gusto
- 1 diente de ajo, pelado
- 25 g de aceite de oliva
- 250 g de jitomate triturado
- 1 cdita de orégano seco
- 4 rebanadas de jamón, (aprox. 100g en total), cortadas por la mitad
- 120 g de queso mozzarella fresco, en rebanadas (0.5 cm)
- 3 hojas de albahaca frescas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 622 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trucha al vapor con puré de brócoli
40 min
Pizza de masa de coliflor con garbanzos
1h 10 min
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1sa 15 dk
Tartar de salmón con aguacate y huevo
45 min
Pasta al pesto estilo italiano con jitomates cherry confitados
30 min
Corona de hojaldre con verduras asadas
1 godz. 40 min
Ravioles abiertos con calabaza y setas.
1sa 15 dk
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50 min
Pescado empapelado con puré de calabaza
45 min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1h
Fetuccine de zanahoria y calabacita al vapor
35min
Ensalada Italiana
40 min