Compatibele versies
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (Hestan Cue™)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de hongos porcini deshidratados (ver tip)
- 50 g de echalot, en mitades
- 70 g de jitomate deshidratado en aceite, con todo su aceite
- 150 g vino blanco seco
- 150 g agua
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 250 g de alcachofas
- 100 g chícharo congelado
- 200 g haba, congelada
- 2 pizcas de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 4 filetes de res (de entre 2.5 y 3 cm de grosor)
- 4 cdas de aceite vegetal
- 2 cdas de mantequilla sin sal
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 ramita tomillo fresco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1152 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 11.9 g
- Natrium
- 130.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de merluza
35 min
Sopa de espárragos y empanadas de pollo con verduras al vapor
55min
Timbal de camarones al limón y sandía
30min
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1hod.
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
2h 20min
Pollo con mole
1hod.
Camarones agridulces Al vacío TM6
1hod. 15min
Sopa de pescado
55min
Paella mixta (Hestan Cue™)
40min
Pasta al pesto estilo italiano con jitomates cherry confitados
30min
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1hod.
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min