Compatibele versies
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (Hestan Cue™)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de hongos porcini deshidratados (ver tip)
- 50 g de echalot, en mitades
- 70 g de jitomate deshidratado en aceite, con todo su aceite
- 150 g vino blanco seco
- 150 g agua
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 250 g de alcachofas
- 100 g chícharo congelado
- 200 g haba, congelada
- 2 pizcas de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 4 filetes de res (de entre 2.5 y 3 cm de grosor)
- 4 cdas de aceite vegetal
- 2 cdas de mantequilla sin sal
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 ramita tomillo fresco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1152 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 11.9 g
- Natrium
- 130.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1h
Gin granizado de pepino
45 min
Gazpacho
5 Min
Rodaballo en salsa de champagne
40 Min
Pasta al pesto estilo italiano con jitomates cherry confitados
30 min
Ensalada de pollo con vinagreta de menta
1h
Solomillo de ternera con puré de camote al vacío TM6
2h 20min
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1h
Filete de ternera al vapor
Nessuna valutazione
Imam bayildi (berenjenas rellenas)
1h 30 min
Ensalada César
10 min
Ensalada de repollo con higos secos y queso azul
10 min