Compatibele versies
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (Hestan Cue™)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de hongos porcini deshidratados (ver tip)
- 50 g de echalot, en mitades
- 70 g de jitomate deshidratado en aceite, con todo su aceite
- 150 g vino blanco seco
- 150 g agua
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 250 g de alcachofas
- 100 g chícharo congelado
- 200 g haba, congelada
- 2 pizcas de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 4 filetes de res (de entre 2.5 y 3 cm de grosor)
- 4 cdas de aceite vegetal
- 2 cdas de mantequilla sin sal
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 ramita tomillo fresco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1152 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 11.9 g
- Natrium
- 130.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de verduras con pesto de nuez de la india TM6
2 Std. 20 Min
Guarnición de verduras
40 Min
Salmón al vapor con verduras de verano
30 Min
Curry de calabaza y pollo
Geen beoordelingen
Pasta salteada con zanahorias y espinacas
15 Min
Pescado a la sal con verduras y aderezo de naranja
50 Min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40 Min
Ensalada de manzana en espiral con aderezo de cítricos
Geen beoordelingen
Tallarines fresco con hongos porcini
1 Std.
Huevos tibios
30 Min
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
50 Min
Huevos duros (4 piezas)
20 Min