Apparaten en accessoires
Wintergroente en rundvlees cholent
Voorbereiding. 25min
Totaal 4u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui60 g
-
olijfolie40 g
-
rundvlees voor stoofschotels500 g
-
knolselder geschild, in stukken100 g
-
pastinaak geschild, in stukken100 g
-
aardappelen geschild, in stukken100 g
-
wortelen geschild, in stukken100 g
-
water900 g
-
honing10 g
-
1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l)runderbouillonpasta1 volle tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 ½ tl
-
paprika, gerookt, gemalen1 ½ tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
parelgerst150 g
-
brood krokant, om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
659.1 mg
Eiwitten
33.8 g
Calorieën
1961.5 kJ /
468.8 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
10.4 g
Verzadigd vet
4.3 g
Koolhydraten
47.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Verwarmende gerechten
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Runderragout met aardappelen
1 Std. 10 Min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 Min
Lamscurry
1 Std.
Koolstoofpot met kalkoen
40 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Groentencurry met rijst
Keine Bewertungen
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Kip garam masala
50 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min