
Apparaten en accessoires
Wintergroente en rundvlees cholent
Voorbereiding. 25min
Totaal 4u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui60 g
-
olijfolie40 g
-
rundvlees voor stoofschotels500 g
-
knolselder geschild, in stukken100 g
-
pastinaak geschild, in stukken100 g
-
aardappelen geschild, in stukken100 g
-
wortelen geschild, in stukken100 g
-
water900 g
-
honing10 g
-
runderbouillonpasta1 volle tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 ½ tl
-
paprika, gerookt, gemalen1 ½ tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
parelgerst150 g
-
brood krokant, om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
468.8 kcal /
1961.5 kJ
Eiwitten
33.8 g
Vetten
17.4 g
Koolhydraten
47.2 g
Vezels
10.4 g
Verzadigd vet
4.3 g
Natrium
659.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Verwarmende gerechten
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Kip met citroen
50min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Kip met amandelen
25min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Gekruide lamstaart
40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min