Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g tomate-chucha
- 160 g beringela s/ extremidades, cortada ao meio verticalmente
- 1 - 2 pitadas de sal
- 110 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 50 g miolo de noz
- 1 - 2 dentes de alho
- 100 g manjericão, só as folhas
- 200 g azeite
- ½ c. chá de sal
- 10 g orégãos
- 200 g queijo de cabra amanteigado cortado em fatias finas
- 50 g mel, ou 50 g de xarope de açúcar de cana
- 40 g vinagre
- Voeding
- per 4 doses
- Calorieën
- 13998 kJ / 3345.6 kcal
- Eiwitten
- 90.9 g
- Koolhydraten
- 79.9 g
- Vetten
- 303 g
- Verzadigd vet
- 78.1 g
- Vezels
- 16.6 g
- Natrium
- 3843.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fajitas de sobras de frango
1 godz. 20 min
Dip de húmus de cenoura assada com palitos de vegetais crus
25 Min
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35 dk
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30 Min
Molho oriental para legumes
10 Min
Tarte de batata-doce e sopa de cenoura com coco e frango
1sa
Mistura de especiarias Za'atar
5 Min
Pita com salada de ovos de codorniz e bacon e húmus de abacate
2h
Korma de couve-flor
2 Std. 20 Min
Húmus picante de ervilhas
10 Min
Salada de frango e abacate
25 Min
Orzo de abóbora e almôndegas de cogumelos e tomilho
1h 45min