Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g tomate-chucha
- 160 g beringela s/ extremidades, cortada ao meio verticalmente
- 1 - 2 pitadas de sal
- 110 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 50 g miolo de noz
- 1 - 2 dentes de alho
- 100 g manjericão, só as folhas
- 200 g azeite
- ½ c. chá de sal
- 10 g orégãos
- 200 g queijo de cabra amanteigado cortado em fatias finas
- 50 g mel, ou 50 g de xarope de açúcar de cana
- 40 g vinagre
- Voeding
- per 4 doses
- Calorieën
- 13998 kJ / 3345.6 kcal
- Eiwitten
- 90.9 g
- Koolhydraten
- 79.9 g
- Vetten
- 303 g
- Verzadigd vet
- 78.1 g
- Vezels
- 16.6 g
- Natrium
- 3843.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tártaro quente de cogumelos
35 Min
Tarte de maçã coberta - TM5
Geen beoordelingen
Focaccia recheada
3 Std.
Shakshuka com pimento amarelo e abacate
25 Min
Salada quente de couves-de-bruxelas com manga, abacate e ovos escalfados
55 min
Noodles de cenoura e pesto de rama de cenoura
50 Min
Arroz vermelho com amêndoas
1 Std.
Curry indiano de legumes
Geen beoordelingen
Frango à Peruana com molho verde e salada de abacate
10h 30min
Torta de atum e cogumelos com molho de tomate
1 Std.
Beringela assada com queijo de cabra - TM5
40min
Almôndegas de cogumelos shitake com molho de miso e tahini
1 Std. 20 Min