Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão aromatizado
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 50 g sobras de pão
- 4 pés de manjericão, só as folhas
Molho
- 30 g azeite
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa cortada em pedaços
- 5 g manjericão, só as folhas
- 200 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 2 limas (raspa e sumo)
- 100 g bebida de aveia
Massa
- 1200 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g massa tipo meada
- 100 g queijo feta esfarelado
- Folhas de manjericão q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2576.9 kJ / 615.9 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 86.2 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1811.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur com legumes e molho de cogumelos
40min
Caril de vegetais e grão
1u. 5min
Beringelas recheadas com cuscuz de legumes
30min
Arroz de vegetais e kimchi com ovo estrelado
50 min
Tártaro quente de cogumelos
35min
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40min
Dip de queijo vegan
40min
Lasanha de cogumelos, espinafres e tomate
1 godz. 10 min
Bolinhas de ervilhas e queijo feta com dip de iogurte
1 godz. 15 min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30min
Falafel de cenoura
15 min
Massa com molho de legumes e queijo
1 godz.