Apparaten en accessoires
Vichyssoise com massa
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 doses
Ingrediënten
-
alho-francês cortado em pedaços (5 cm aprox.)400 g
-
chalota50 g
-
alho2 dentes de
-
manteiga70 g
-
batata cortada em pedaços (3 cm aprox.)180 g
-
vinho branco50 g
-
caldo de legumes líquido550 g
-
pimenta½ c. chá de
-
natas100 g
-
massa curta, seca150 g
-
pimenta preta2 - 3 pitadas de
-
salsa picada1 pé de
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
61.3 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
1970.4 kJ /
471 kcal
Vetten
24.4 g
Vezels
4.6 g
Verzadigd vet
14.9 g
Koolhydraten
54.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
One pot
12 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Palitos de legumes
1 Std. 10 Min
Sanduíches de legumes
1 Std. 10 Min
Lasanha de espargos
1 Std. 30 Min
Sopa gratinada de cebola com chouriço
30 Min
Sopa de lentilhas com almôndegas de bulgur
1 Std. 40 Min
Mistura de especiarias Za'atar
5 Min
Minestrone
2 Std. 50 Min
Borscht
45 Min
Creme de acelgas e pinhão
Keine Bewertungen
Creme cor de laranja
50 Min
Sopa rica de legumes
1 Std.
Creme de abóbora com caril
35 Min