Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Óleo vegetal q.b. p/ untar
-
20
g amêndoa c/ pele
of 20 g amêndoa s/ pele -
100
g espinafres
of 100 g acelga, só as folhas cortadas em pedaços - 3 pés de salsa, só as folhas
- 125 g queijo mozarela fresco light cortado em pedaços
- 4 ovos
- 40 g leite magro
- ½ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- ¼ c. chá de flocos de malagueta seca (optioneel)
- 500 g água
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 431 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carpaccio de beterraba com burrata (Modo descascar)
1 godz. 25 min
Taça de grão-de-bico com molho de amendoim vegan
40 min
Tisana de tomilho, hortelã e canela
10min
Cozido de frango com miso
1 godz. 45 min
Taça de frango, vegetais e cuscuz
2 Std.
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40 min
Pasta de chocolate com eritritol
5min
Tisana de louro, canela, erva-doce e limão
10min
Massa com 2 molhos
30 min
Guisado de gengibre e tomate com camarão
35 min
Fritata a vapor com ervilhas e salmão fumado
45 min
Tisana de gengibre, cravinho, canela e laranja
15min