Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g borrego limpo s/ osso, cortado em cubos (3 cm aprox.), p/ guisar
- 760 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 50 g pasta de caril amarela
- 1 c. sopa de gengibre em pó
- 1 c. chá de sementes de cominhos
- 1 c. chá de sal
- 150 g grão-de-bico seco
- 80 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- 400 g tomate em pedaços
- 70 g lentilhas vermelhas secas
- 60 g couve kale cortada em pedaços pequenos (2-3 cm aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1847.2 kJ / 441.5 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 559.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa Indonésia de noodles com almôndegas (Mie Bakso)
1 Std.
Duchesses pretos com ricota, tomilho e mel
50 godz.
Noodles ao estilo de Singapura - TM6
Geen beoordelingen
Salada de carne com erva-príncipe
Geen beoordelingen
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50 Min
Peixe ao sal com legumes e molho de laranja
50 Min
Brownie de batata-doce
1 Std.
Frango em molho verde
1 Std.
Arroz de salmonete
1 Std. 45 Min
Menu: Gnocchi com molho de tomate e mascarpone; Salada de brócolos e sorbet de fruta
30min
Bife com couve e massa chinesa
55 min
Salmão e legumes a vapor com arroz de açafrão e passas
40 Min