Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g lentilhas verdes
- 150 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 80 g rabanete
- 770 g água
- 2 c. chá de sal
- 100 g uvas cortadas em metades
- 50 g canónigos
- 120 g queijo camembert cortado em fatias
- 20 g vinagre de vinho tinto
- 30 g arandos secos (cranberries)
- 10 g azeite
- ½ c. chá de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2172.7 kJ / 519.3 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 61.1 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 2975.5 mg
Alternatieve recepten
Cuscuz de couve-flor e curgete espiralizada com molho de amendoim
30 min
Salada de quinoa, legumes de verão e molho grego
50 min
Salada quente de couves-de-bruxelas com manga, abacate e ovos escalfados
55 Min
Bulgur com legumes e omelete com salmão fumado
30 Std.
Salada de lentilhas e beterraba com vinagreta de salsa
30 min
Salada de beterraba com halloumi
15 Min
Salada búlgara (Shopska) - TM6
15 Min
Salada de trigo sarraceno com pimentos
50 min
Salada de quinoa colorida
50 min
Bowl de cogumelos vegan
1 godz. 20 min
Bulgur
35 min
Salada de bulgur, feijão e atum
45 min