Compatibele versies
Salada quente de couves-de-bruxelas com manga, abacate e ovos escalfados
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g chalota
- 140 g manga madura
- 140 g abacate
- 2300 g água
- 25 g azeite
- 60 g vinagre balsâmico branco
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ - ¾ c. chá de pimenta
- 300 g couves-de-bruxelas cortadas em metades
- 200 g couve-flor, só os raminhos (2 cm aprox.)
- 200 g brócolos, só os raminhos (2 cm aprox.)
- 100 g couve kale s/ os talos, cortada em tiras (2 cm aprox.)
- 50 g vinagre branco
- 4 ovos
- 4 c. chá de sementes de linhaça
- 4 c. chá de semente de girassol
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1329.1 kJ / 317.7 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 1022.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM5
30min
Salada de quinoa, legumes de verão e molho grego
50min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40 Min
Salada quente mediterrânica
30min
Salada de quinoa e manga
1h
Salada de quinoa colorida
50min
Cuscuz mediterrânico
10min
Borrego marroquino e cuscuz de limão
4 Std.
Salada de bulgur com romã
50min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30min
Salada de quinoa e feijão com molho de curcuma
30min
Salada de bulgur, feijão e atum
45 min