Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g talo de aipo cortado em pedaços
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 1 malagueta vermelha s/ sementes
- 1 pé alecrim, só as folhas
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 20 g azeite
- ½ c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de coentros em pó
- ¼ c. chá de sal
-
400
g feijão borlotti cozido escorrido
of 400 g feijão-branco cozido escorrido - 6 - 8 fatias de pão p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 730.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caril de feijão-preto
35 min
Arroz cremoso vegetariano
25 min
Estufado de lentilhas e castanha
1 Std. 40 Min
Feijoada vegetariana
1h 20 min
Taça de grão-de-bico com molho de amendoim vegan
40 min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40 min
Guisado de grão com tomate e especiarias
45 min
Esparguete integral com molho de lentilhas e cenoura
45 min
Tripas vegan com grão e cogumelos
30 min
Cassoulet vegetariano com leguminosas
40 min
Batatas recheadas com soja, espinafres e pinhões
1h 20 min
Salteado de cogumelos e legumes asiático
55 分钟