Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g talo de aipo cortado em pedaços
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 1 malagueta vermelha s/ sementes
- 1 pé alecrim, só as folhas
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 20 g azeite
- ½ c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de coentros em pó
- ¼ c. chá de sal
-
400
g feijão borlotti cozido escorrido
of 400 g feijão-branco cozido escorrido - 6 - 8 fatias de pão p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 730.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa de tomate seco e tempeh
30 min
Bolonhesa de lentilhas com salame no forno
1h 10min
Massa com molho de amendoim vegan
30 min
Guisado de cevada com vegetais
35 min
Pudim de massa e legumes
1h 10min
Couves com ervilhas e azeite de ervas
40 min
Lasanha de abóbora e couve
1 Std. 25 Min
Almôndegas de couve-flor com molho de tomate
1 Std. 30 Min
Tripas vegan com grão e cogumelos
30 min
Feijoada vegetariana
1 Std. 20 Min
Not bacalhau com natas
30 min
Bolonhesa sem carne
45 min