Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dente de alho
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar e p/ temperar
- 350 g cogumelos porcini frescos cortados em fatias
- 3 - 4 pitadas de sal, mais q.b. p/ temperar
- 2 pitadas de pimenta preta
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 50 g queijo parmesão
- 500 g queijo ricota
- 1 ovo
- 500 g batata cortada em fatias (3-4 mm aprox.)
- 20 g pão ralado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1352.8 kJ / 323.3 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 301.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Esparguete integral com pesto de ervilhas
30 Min
Quiche de batata e espinafres
1 Std.
Salada de abacate e atum com cebola fermentada - TM5
Geen beoordelingen
Menu: Tártaro de legumes com avelã e crepes de espinafres e ricota em molho de tomate
1 Std. 30 Min
Massa com molho de amendoim vegan
30 Min
Gnocchi com curgete - TM6
45 Min
Pudim de massa e legumes
1 Std. 10 Min
Tarte de grão com recheio de cogumelos e beterraba
45 Min
Cuscuz mediterrânico
10 Min
Massa com brócolos e queijo
50 Min
Alho-francês à Brás
45 Min
Strogonoff de cogumelos com batata-doce
40min