Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dente de alho
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar e p/ temperar
- 350 g cogumelos porcini frescos cortados em fatias
- 3 - 4 pitadas de sal, mais q.b. p/ temperar
- 2 pitadas de pimenta preta
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 50 g queijo parmesão
- 500 g queijo ricota
- 1 ovo
- 500 g batata cortada em fatias (3-4 mm aprox.)
- 20 g pão ralado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1352.8 kJ / 323.3 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 301.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de batata-doce e lentilhas
2 Std. 30 Min
Bolinhos de beterraba com dip de iogurte
1hod.
Pudim de massa e legumes
1h 10 min
Batatas recheadas com soja, espinafres e pinhões
1hod. 20min
Moussaka vegetariana
1h 10 min
Strogonoff de legumes
30 λεπτ.
Folhado de abóbora e queijo azul
1hod. 20min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1hod.
Arroz cremoso vegetariano
25min
Empadão de lentilhas e beringela
1hod. 25min
Quiche de abóbora e sobras de legumes
2hod.
Cuscuz de Legumes
25min