Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho
- 70 g azeite
- 1 dente de alho
- 100 g cebola roxa cortada em pedaços
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 10 g salsa, só as folhas
- 5 g manjericão, só as folhas
- 4 pés de tomilho-limão, só as folhas
Salada
- 1200 g água
- 1 fio de azeite
-
800
g postas de bacalhau demolhado
of 800 g bacalhau demolhado e desfiado - 250 g massa tipo pevide
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2329 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meia-desfeita da avó Anica
35 min
Arroz de pescada com alho-francês
35 min
Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
25 min
Salada de orzo com camarão
45 min
Linguine com camarão e couve
40 min
Linguini de curgete com salmão fumado e pesto
20 min
Filetes com espargos e arroz de açafrão
30 min
Omeleta de espargos com tomate
35 min
Salteado de camarão com cogumelos e couve
20 min
Risoto de bacalhau com hortelã
30 min
Salmão no forno com funcho e alho-francês
30 min
Orzo com atum, ervilhas tortas e molho de manjericão
45 min