Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho
- 70 g azeite
- 1 dente de alho
- 100 g cebola roxa cortada em pedaços
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 10 g salsa, só as folhas
- 5 g manjericão, só as folhas
- 4 pés de tomilho-limão, só as folhas
Salada
- 1200 g água
- 1 fio de azeite
-
800
g postas de bacalhau demolhado
of 800 g bacalhau demolhado e desfiado - 250 g massa tipo pevide
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2329 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão com salada de lentilhas, pimentos e abacate
2hod.
Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
25min
Aveludado de agrião
35 λεπτ.
Risoto de bacalhau
50 min
Risoto de corvina e amêijoa
50 min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 λεπτ.
Barras de aveia, banana e morango
1hod. 25min
Salada fresca de verão
40 λεπτ.
Papelotes de bacalhau e legumes com batatinhas
1hod.
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1hod.
Linguine com camarão e couve
40 λεπτ.
Arroz de pescada com alho-francês
35 λεπτ.