Espetadas de tamboril com feijão-branco e pesto de espinafres

Espetadas de tamboril com feijão-branco e pesto de espinafres

4.0 4 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 doses

Ingrediënten

Pesto de espinafres
  • queijo parmesão em pedaços
    50 g
  • espinafres só as folhas
    70 g
  • alho
    3 dentes de
  • noz
    20 g
  • azeite
    50 g
  • sal
    ½ c. chá de
Espetadas
  • limão cortado às rodelas finas e estas em metades
    1 ½
  • cebolas roxas cortadas em quartos e separados em gomos
    2
  • tomates-cereja cortados ao meio
    12
  • cubos de tamboril descongelados
    600 g
  • Sal q.b. p/ temperar
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • Tomilho-limão q.b. p/ temperar
  • Azeite q.b. p/ regar
  • água
    500 g
  • feijão-branco cozido escorrido
    520 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 348.3 mg
Eiwitten 26 g
Calorieën 1435.4 kJ / 343.1 kcal
Vetten 14.6 g
Vezels 6.3 g
Verzadigd vet 3.1 g
Koolhydraten 28.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...