Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g queijo parmesão em pedaços
- 600 g feijão-branco cozido, escorrido
- 1 ovo médio
- 100 g farinha tipo 65
- 250 g salsichas frescas de churrasco, cortadas em pedaços
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 25 g azeite, mais q.b. p/ cozer
- 400 g tomate em pedaços
- 50 g vinho branco
- 1600 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de açúcar
- 1 ½ c. chá de orégãos
- Manteiga q.b. p/ untar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1975.1 kJ / 472.1 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1268.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuscuz com legumes à valenciana
Geen beoordelingen
Arroz de frango com caril
40min
Arroz mexicano com Pulled Pork
45min
Tarte de batata-doce e sopa de cenoura com coco e frango
1h
Focaccia recheada
3 Std.
Esparguete de batata-doce com caril e espinafres
2 godz. 25 min
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1h
Bolonhesa de frutos secos
35min
Conchas com salmão e vinagreta de citrinos e funcho
25min
Goulash de chouriço com legumes, grão e massa
30min
Caril de feijão-preto
35min
Pataniscas de legumes e fiambre com arroz de feijão
50 min