Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de beurre non salé
-
1000
g de petits pois frais
of 1000 g de petits pois surgelés - 600 g d'eau
-
1
c. à soupe fond de volaille en pâte maison
of 1 cube de bouillon de volaille -
200
g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
of 200 g de crème aigre - 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel marin fin, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 732.9 kJ / 175.2 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 177.2 mg
Alternatieve recepten
Soupe de brocolis
15 Min
Velouté de champignons des bois
25 Min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1 Std.
Velouté de carottes
30min
Velouté de poivrons
20 Min
Crème de panais à l'érable avec prosciutto
45min
Soupe à l'oignon (TM6)
1 Std.
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 Std. 10 Min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1 godz. 5 min
Soupe vichyssoise
40min
Soupe de maïs au chorizo
15 Min
Purée de pommes de terre classique
50min