Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de beurre non salé
-
1000
g de petits pois frais
of 1000 g de petits pois surgelés - 600 g d'eau
-
1
c. à soupe fond de volaille en pâte maison
of 1 cube de bouillon de volaille -
200
g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
of 200 g de crème aigre - 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel marin fin, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 732.9 kJ / 175.2 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 177.2 mg
Alternatieve recepten
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 min
Purée de pommes de terre classique
50 min
Soupe de brocolis et gorgonzola aux croûtons de blé entier
40min
Velouté de champignons
20min
Soupe de navets
30 min
Crème de panais à l'érable avec prosciutto
45min
Velouté de poivrons
20min
Velouté de champignons des bois
25 min
Soupe mystère
55 min
Soupe aux petits pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1 godz.
Soupe de brocolis
15 min
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45min