Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'échalotes, coupées en 2
- 10 g de beurre
- 75 g de crème liquide 35% m.g.
- ½ c. à café de sel, selon vos goûts
- 225 g de petits pois surgelés
- ½ c. à café de jus de citron, selon vos goûts
- 4 tranches de lard (15 cm)
- 8 noix de Saint-Jacques, corail retiré
- du poivre noir moulu, selon vos goûts
- de la crème de vinaigre balsamique, en finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Eiwitten
- 62.6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2644.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes grecques au saumon et aux épinards
40min
Lasagnes de courgette et poisson
1 godz.
Tarte aux poires et au brie
1 godz. 10 min
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
3h 25 min
Saumon au fenouil
40min
Terrine de poulet, porc et foie gras et son chutney de figues au porto
10h 30min
Noix de Saint-Jacques vapeur à la purée de chou-fleur et de truffe
35min
Sauce béarnaise
20min
Gougères à la mousse de saumon
25u. 35min
Gratin de crevettes aux baies roses
30min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min