Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 500 g de chou de Bruxelles, dont 100 g entiers et 400 g coupés en quatre
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 700 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide chacun)
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 8 tranches de lard dégraissé
- 20 g de beurre
- ½ c. à soupe de jus de citron
- un peu de poivre, moulu, selon les goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2661 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45 Min
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10min
Chou-fleur et lentilles au curry
45 Min
Velouté de tomates et de courges
25 Min
Tagliolini à la courge
1 Std. 20 Min
Tiramisu stracciatella
2 Std. 30 Min
Boulettes sur purée Parmentier
1 Std.
Taboulé au quinoa et au thon
40 Min
Risotto aux carottes et endives
40 Min
Sauce aux légumes pour les pâtes
40 Min
Penne brocoli, saucisse et olives
40 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min