Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 500 g de chou de Bruxelles, dont 100 g entiers et 400 g coupés en quatre
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 700 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide chacun)
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 8 tranches de lard dégraissé
- 20 g de beurre
- ½ c. à soupe de jus de citron
- un peu de poivre, moulu, selon les goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2661 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de porc sauce moutarde
30 min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 分钟
Risotto aux épinards et asperges
40 分钟
Risotto à la courge
35 min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 min
Saumon balsamique et nouilles de courgette
25 min
One pot penne-poireaux
30 min
Risotto au poireau
40 分钟
Tarte flambée aux poireaux
40 分钟
Risotto aux carottes et endives
40 分钟
Polenta et ragoût de champignons
45 min