Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de farine et un peu plus pour fariner
- 150 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive
- ¼ de cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g), émiettée
- 1 c. à café de sel
- 200 g de poireaux, en morceaux (env. 3 cm)
- 200 g de crème fraîche
- 160 g de jambon, cuit, en dés
- ½ c. à café de fleur de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2483 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Tarte aux poireaux et au fromage
1h 5min
Saumon sur fromage frais aux poireaux avec pommes de terre
1h
Risotto à la courge
35min
Lasagne verdi
1h 15min
Gratin de hachis et cornettes
1 Std. 10 Min
Tarte aux pommes façon crumble (TM6)
2小时 30 分钟
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1h 15min
Lasagnes à la courge
1 Std. 40 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)
50min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 Min
Tarte aux légumes (TM6)
25min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min