Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de farine et un peu plus pour fariner
- 150 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive
- ¼ de cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g), émiettée
- 1 c. à café de sel
- 200 g de poireaux, en morceaux (env. 3 cm)
- 200 g de crème fraîche
- 160 g de jambon, cuit, en dés
- ½ c. à café de fleur de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2483 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Gratin de hachis et cornettes
1h 10min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Lasagnes à la courge
1h 40min
Lasagne verdi
1h 15 min
Tarte aux poireaux et au fromage
1 godz. 5 min
Filet mignon de porc en croûte
1h 15 min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35 Min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30min
Roulades au fromage et jambon
55min
Quiche aux tomates et mascarpone
1h 30min
Gâteau oignons-fromage
1h 15 min
Risotto à la courge
35 Min