Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de farine et un peu plus pour fariner
- 150 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive
- ¼ de cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g), émiettée
- 1 c. à café de sel
- 200 g de poireaux, en morceaux (env. 3 cm)
- 200 g de crème fraîche
- 160 g de jambon, cuit, en dés
- ½ c. à café de fleur de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2483 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Parmigiana al forno
1h 50 min
Croûtes au fromage au four
35 min
Lasagnes à la courge
1h 40 min
Gratin de hachis et cornettes
1h 10 min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30 min
Tartare d’œufs
35 min
Risotto au citron et épinards
30 min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 min
Risotto à la courge
35 min
Lasagne verdi
1 godz. 15 min
Risotto à la tomate et burrata
30 min
One pot penne-poireaux
30 min