Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 175 g de farine bise, et un peu plus pour abaisser la pâte
- 80 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- ¾ de c. à café de sel
- 60 g d'eau
Les légumes
- 100 g de carottes, pelées
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de poireaux, pied et partie verte retirés
- 150 g de courgettes, extrémités coupées
La garniture
- 100 g de gruyère, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 1 œuf
- 150 g de lait
- 125 g de crème entière
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 1195 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 399 mg
Alternatieve recepten
Gratin de gnocchis au poireau
50 Min
Tarte aux légumes
1 Std.
Lasagnes à la courge
1hod. 40min
Pâtes au four rapides
55 Min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1 Std. 15 Min
Mousse au thon
5 Min
Risotto alle cinque P
30 Min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Tarte flambée aux poireaux
40 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Risotto à la courge
35 Min