Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 300 g de fromages suisses, tous types (p. ex. Appenzell corsé, Gruyère, Emmental ou Tilsit), en morceaux (2 cm) (voir conseil)
- 100 g de lait
- 1 œuf
- 50 g de farine
- ½ c. à café de paprika doux
- ¼ de c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre noir, moulu
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 8 tranches de pain bis (env. 1 cm d’épaisseur, env. 50 g, voir conseil)
-
8
c. à soupe de vin blanc
of 8 c. à soupe de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2895 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Pâtes au four rapides
55 Min
Papet vaudois
55 Min
One-Pot-Pasta au jambon
25 Min
Gratin de hachis et cornettes
1h 10min
Sauce balsamique
10 Min
Riz Casimir (8 portions)
1h
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Tarte au gruyère
50 Min
Risotto alle cinque P
30 Min
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Croissants au jambon
35 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min