Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 tranches de pain bis (1 cm)
- 100 g de fromage, en morceaux de 2,5 cm (Appenzeller, Emmental, Gruyère ou Gouda)
- 1 poivron rouge, coupé en quartiers (env. 120 g)
- 100 g de salami, en tranches, coupées en quatre
- 100 g de jambon cuit, en tranches, coupées en quatre
- 170 g de champignons de Paris frais, en tranches
- 100 g de crème entière
- ¼ de c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre, moulu
- ½ c. à café d'origan séché
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 1048 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux pommes façon crumble
2h 30min
Pain plissé margherita
3 Std. 15 Min
Tarte flambée aux poireaux
40min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30min
Tarte aux légumes (TM6)
25min
Tarte aux pommes façon crumble (TM6)
2h 30min
Gratin de hachis et cornettes
1 godz. 10 min
Focaccia aux tomates
40min
Stroganoff
45min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate (8 portions)
1h 30min
Riz Casimir (8 portions)
1h
Saumon au four et pesto aux herbes
50min