Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce
- 4 brins de romarin, frais, effeuillé
- 300 g d'oignons, coupés en quatre
- 20 g de beurre
- 250 g d'eau
- 20 g de vinaigre balsamique
- 1 cube de bouillon de boeuf (pour 0,5 l de liquide)
- 1 ½ c. à café de sel
- 5 pincées de poivre, moulu
- 500 g de pommes de terre à chair ferme, en tranches (5 mm)
- 500 g de carottes, pelées, en tranches (5mm)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 saucisses à rôtir de porc (d’env. 120 g), piquées plusieurs fois sur les deux faces
La finition
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena) express (pour sauce brune)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2268 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Gratin de hachis et cornettes
1h 10 min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1 Std.
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45min
Papet vaudois
55 Min
Chili con cervelas
1 Std.
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min
Émincé à la zurichoise
50 Min
Macaronis du chalet
45min
Stroganoff
45min
Poulet stroganov
50 Min
Boulettes sur purée Parmentier
1 Std.
Gratin de cornettes
50 Min