Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce
- 4 brins de romarin, frais, effeuillé
- 300 g d'oignons, coupés en quatre
- 20 g de beurre
- 250 g d'eau
- 20 g de vinaigre balsamique
- 1 cube de bouillon de boeuf (pour 0,5 l de liquide)
- 1 ½ c. à café de sel
- 5 pincées de poivre, moulu
- 500 g de pommes de terre à chair ferme, en tranches (5 mm)
- 500 g de carottes, pelées, en tranches (5mm)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 saucisses à rôtir de porc (d’env. 120 g), piquées plusieurs fois sur les deux faces
La finition
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena) express (pour sauce brune)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2268 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Émincé à la zurichoise
50min
Poulet accompagné de riz aux courgettes et aux carottes
45 Min
Piccata de poulet sur ratatouille
40min
Gratin de hachis et cornettes
1h 10min
Papet vaudois
55min
Chili con cervelas
1 Std.
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min
Stroganoff
45 Min
Riz Casimir
45 Min
Croissants au jambon
35 Min
Gratin de cornettes
50min
Salade de cervelas au fromage
10 min