Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'eau et un peu plus pour la cuisson des pâtes
- ½ c. à café de sel et un peu plus pour la cuisson des pâtes
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 3 oignons en botte, coupés en morceaux
- 10 g de gingembre, frais, coupé en lamelles
- 400 g de petits pois surgelés, décongelés
- 150 g d'eau
-
½
c. à café de bouillon de légumes en pâte
of ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - ½ c. à café de sel
- 400 g de pâtes sèches, type farfalle
- 1 sachet de safran en poudre (0,1 g)
- 20 g de beurre
- 200 g de jambon cru, coupé en lanières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3305 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes de viande hachée-carotte-ratatouille
35min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35min
Salade au cervelas et fromage (TM6)
25 Min
Salade de cornettes
30 Min
Risi e bisi
35min
Riz Casimir
45min
Farfalle asperges, lardons et safran
35min
Risotto au safran de Mund
45min
Farfalle sauce aux petits pois et jambon
45min
Penne au thon
35min
Gratin de l’armailli
50 Min
Gratin de cornettes
50 Min