Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 1 c. à soupe de beurre
- 1200 g d'eau
- 250 g de pâtes, sèches, type cornettes
- 2 ½ c. à café de sel
- 200 g de jambon, cuit, en dés
- 150 g de petits pois surgelés
- 150 g de poireaux, coupés en deux dans le sens de la longueur, en lamelles (8 mm)
- 3 œufs
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 150 g de lait
- 2 pincées de poivre, moulu
- ½ c. à café de poudre de paprika
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3291 kJ / 788 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Cornettes à la viande hachée
30 dk
Émincé à la zurichoise
50 phút
Poulet accompagné de riz aux courgettes et aux carottes
45 phút
Macaronis du chalet
45 phút
Gratin de hachis et cornettes
1sa 10 dk
Papet vaudois
55 Min
Salade de pâtes
35 Min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40 Min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 phút
Riz Casimir
45 phút
One pot penne-poireaux
30 dk
Risotto alle cinque P
30 dk