Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de sel
- 300 g de pâte sèche type cornettes, (cuisson 10-12 minutes)
- 2 œufs
- 150 g de jambon, cuit, en dés
La sauce
- 250 g de tomates-cerises
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de vinaigre aromatisé aux herbes
- ½ c. à soupe de moutarde
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 1 bouquet de ciboulette fraîche (d’env. 10 g), ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2336 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Macaronis à la montagnarde
30 Min
Gratin de l’armailli
50min
Rösti bernois
40min
Chili con cervelas
1 godz.
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min
Salade de cervelas au fromage
10min
Salade de pommes de terre
1 Std. 5 Min
Salade au cervelas et fromage (TM6)
25 Min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Salade de pâtes
35 Min
Gratin de cornettes
50min
Sauce à salade à la française
20min