Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de gruyère (doux), sans croûte, découpé en bâtonnets (2 x 2 cm, voir conseils)
- 200 g de cornichons
- 100 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 4 cervelas dont la peau a été retirée, éventuellement coupés en deux et placés au congélateur toute la nuit
- 1 c. à soupe de moutarde (douce)
- 50 g de vinaigre de vin blanc
- 70 g d'huile végétale
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre, moulu
- 100 g d'oignons (optioneel)
- 10 g de persil frais, effeuillé
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, coupée finement pour la décoration (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3684 kJ / 880 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 29 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 2411 mg
Alternatieve recepten
Gratin de hachis et cornettes
1ωρ. 10 λεπτ.
Pâtes au thon
30 λεπτ.
Poulet oriental au couscous
45min
Chili con cervelas
1ωρ.
Salade de cervelas au fromage
10 λεπτ.
Poisson à l'ail et au citron
2 Std. 20 Min
Salade au cervelas et fromage (TM6)
25 λεπτ.
Fromage d’Italie pané
40 Min
Ragoût aux lentilles
1ωρ. 30 λεπτ.
Poulet stroganov
50 λεπτ.
Riz Casimir (8 portions)
1ωρ.
Sauce à salade à la française
20 λεπτ.