Cassoulet de haricots et salsiccia

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 80 g d'oignons coupés en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 400 g de bouillon de légumes chaud
  • 500 g de tomates pelées en dés, en boîte
  • 1 c. à café de sel
  • 2 feuilles de laurier, sèches
  • 400 g de saucisse italienne sans la peau
  • 280 g de bulbes de fenouil détaillés en morceaux (3 cm)
  • 500 g de haricots blancs en conserve, rincés et égouttés
  • 1 bouquet de persil frais haché

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1426.1 mg
Eiwitten 29.5 g
Calorieën 2335.4 kJ / 558.2 kcal
Vetten 31.6 g
Vezels 10.8 g
Verzadigd vet 10.1 g
Koolhydraten 41.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...