Rotolo aux champignons et poivrons

Rotolo aux champignons et poivrons

3.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
8 portions

Ingrediënten

Pâte
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
  • 220 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre
  • 20 g de levure fraîche émiettée
    2 c. à café de levure sèche
  • 400 g de farine pour pizza
  • 1 c. à café de sel
Garniture
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 gousse gousse d'ail
  • 60 - 80 g de poivron jaune en dés (1 cm)
  • 60 - 80 g de poivron rouge en dés (1 cm)
  • 500 g de champignon de Paris, frais parés, en fines lamelles
  • 1 c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre, moulu
  • 2 piments rouges, frais épépinés
  • 20 g de lait pour badigeonner

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 8 portions

Eiwitten 11 g
Calorieën 1406 kJ / 336 kcal
Vetten 7 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 60 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...