Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de carottes, en morceaux (3 cm)
- 100 g de poireau, coupé en morceaux (3 cm)
- 400 g d'eau
- 300 g de vin blanc (Chasselas p. ex.)
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 100 g de demi-crème
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de poudre de paprika
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ bouquet de ciboulette fraîche (10 g), ciselée
- 1 pâte feuilletée, rectangulaire abaissée (25 cm x 42 cm)
- 1 œuf, battu
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1976 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Émincé à la zurichoise
50 Min
Knöpflis
50 Min
Spätzlis à la grisonne
45 Min
Tortilla Tex-Mex à la viande de porc
1小时 20 分钟
Maluns des Grisons (spécialité grisonne à base de pommes de terre cuites)
45 Min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Beignets de filets de perche
1 Std.
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min