Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de persil frais (20 g), effeuillé
- 1 gousse gousse d'ail
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 4 cervelas (400 g) pelés, coupés en morceaux (3 cm)
- 10 g de moutarde
- 30 g de vinaigre aromatisé aux herbes
- 25 g d'huile de colza
- 30 g de yogourt nature
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2515 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rösti bernois
40 分钟
Sauce à salade à la française
20 min
Tartare d’œufs
35 min
Papet vaudois
55 分钟
Ramequins au fromage
50 min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 min
Salade au cervelas et fromage (TM6)
25 min
Salade de cornettes
30 min
Croissants au jambon
35 min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Cuchaule
2h 30 min