Apparaten en accessoires
Farfalle asperges, lardons et safran
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
30 g d'échalote
-
20 g d'huile d'olive extra vierge
-
300 g d'asperges vertes fines, parées et en morceaux (2 cm env.)
-
130 g de lardons (0.5 cm)
-
1 ½ c. à café de sel
-
700 g d'eau
-
350 g de pâte sèche, type farfalle (cuisson 12 min), d’excellente qualité
-
1 sachet de safran en poudre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
19 g
Calorieën
1987 kJ /
475 kcal
Vetten
16 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
68 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pâtes
45 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Riz Casimir (8 portions)
1 Std.
Pâtes au thon
30 Min
Spaghettis et bolo aux gendarmes
30 Min
Spaghetti Carbonara
35 Min
Riz Casimir
45 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Penne brocoli, saucisse et olives
40 Min
Saumon balsamique et nouilles de courgette
25 Min
Gratin de cornettes
50 Min
Cornettes à la viande hachée
30 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Curry thaï rapide au poulet
40 Min