Apparaten en accessoires
Farfalle asperges, lardons et safran
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
30 g d'échalote
-
20 g d'huile d'olive extra vierge
-
300 g d'asperges vertes fines, parées et en morceaux (2 cm env.)
-
130 g de lardons (0.5 cm)
-
1 ½ c. à café de sel
-
700 g d'eau
-
350 g de pâte sèche, type farfalle (cuisson 12 min), d’excellente qualité
-
1 sachet de safran en poudre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
19 g
Calorieën
1987 kJ /
475 kcal
Vetten
16 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
68 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pâtes
45 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Risotto alla milanese
30min
Quiche poireaux-lard
1u.
Papet vaudois
55min
Tortiglioni saumon et crevettes
40min
Conchiglie à la sauce chou-fleur
35min
Linguine saumon et vodka
20min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Risotto au safran de Mund
45min
Macaronis du chalet
45min
Émincé à la zurichoise
50min
Riz Casimir
45min