Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'échalote
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 300 g d'asperges vertes, fines, parées et en morceaux (2 cm env.)
- 130 g de lardons (0.5 cm)
- 1 ½ c. à café de sel
- 700 g d'eau
- 350 g de pâte sèche, type farfalle (cuisson 12 min), d’excellente qualité
- 1 sachet de safran en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Curry de poulet
35 Min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Pennette safran et crevettes
30 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Tortiglioni saumon et crevettes
40min
Curry thaï rapide au poulet
40min
Quiche poireaux-lard
1 Std.
Risotto aux carottes et endives
40min
Linguine saumon et vodka
20min