Farfalle asperges, lardons et safran

Farfalle asperges, lardons et safran

3.9 26 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 30 g d'échalote
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 300 g d'asperges vertes fines, parées et en morceaux (2 cm env.)
  • 130 g de lardons (0.5 cm)
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 700 g d'eau
  • 350 g de pâte sèche, type farfalle (cuisson 12 min), d’excellente qualité
  • 1 sachet de safran en poudre

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 19 g
Calorieën 1987 kJ / 475 kcal
Vetten 16 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 68 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...