Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La purée et le poulet
- 1000 g de pommes de terre à chair farineuse, pelées, en morceaux (1 cm)
- 300 g d'eau
- 50 g de lait de coco
- 2 c. à café de sel
- 600 g d'émincé de poulet
- 30 g de beurre
Les légumes et la finition
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 300 g de côtes de bettes, en fines lanières
- 1 c. à soupe de curry en poudre, fort
- 200 g de lait de coco
- 50 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule (pour 0.5 l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2377 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz Casimir
45min
Curry de poulet
35min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1ωρ.
Papet vaudois
55 min
Cornettes à la viande hachée avec compote de pommes
55 min
Viande de bœuf et sa sauce crémeuse aux champignons
1ωρ.
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40 Min
Émincé à la zurichoise
50 λεπτ.
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1ωρ. 30 λεπτ.
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45min
Gratin de cornettes
50 λεπτ.
Ragoût de bœuf
1 godz. 50 min