Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de carottes, pelées, en morceaux (5 cm)
- 1 bouquet de persil frais, effeuillé
-
180
g de yogourt nature
of 180 g de yogourt grec - 10 g de jus de citron
-
30
g d'huile végétale
of 30 g d'huile d'olive - 30 g de vinaigre
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre
- 2 - 3 c. à soupe de cerneaux de noix ou hachées (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 851 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 533 mg
Alternatieve recepten
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35 Min
Roulades au fromage et jambon
55min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Saumon sur chou pointu à la crème, accompagné de pommes de terre persillées
1h 10min
Ragoût de chevreuil avec pommes duchesse et chou rouge aux pommes
1h 20min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40 Min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Gratin de courgettes
1h 10min
Cake aux branches
1h 10min
Focaccia aux tomates
40 Min
Croissants au jambon
35 Min