Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 œufs
- 700 g d'eau
- ½ bouquet de persil frais (env. 10 g), effeuillé
- ½ bouquet de ciboulette fraîche (env. 5 g), ciselée en rouelles (2 cm)
- 150 g de carottes nouvelles, évent. pelées, en morceaux (3 cm)
- 120 g de radis rouges, coupés en deux
- 40 g d'oignons en botte, en morceaux (3 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de moutarde de Dijon
- 1 c. à café de sel
- 6 pincées de poivre, moulu
- 8 tranches de pain de mie blanc
- 4 pincées de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1568 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Papet vaudois
55 min
Risotto alle cinque P
30 min
Salade de cervelas au fromage
10min
Salade de poulet au curry
30 min
Mousse au thon
5min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30 min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 min
Croissants au jambon
35 min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5min
Mousse au jambon
10min
Sauce balsamique
10min
Sauce à salade à la française
20 min