Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 œufs
- 700 g d'eau
- ½ bouquet de persil frais (env. 10 g), effeuillé
- ½ bouquet de ciboulette fraîche (env. 5 g), ciselée en rouelles (2 cm)
- 150 g de carottes nouvelles, évent. pelées, en morceaux (3 cm)
- 120 g de radis rouges, coupés en deux
- 40 g d'oignons en botte, en morceaux (3 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de moutarde de Dijon
- 1 c. à café de sel
- 6 pincées de poivre, moulu
- 8 tranches de pain de mie blanc
- 4 pincées de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1568 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 min
Papet vaudois
55min
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Mousse au thon
5 min
Croissants au jambon
35min
Salade de cervelas au fromage
10 min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Salade de carottes
15 Min
Risotto alle cinque P
30min
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min