Compatibele versies
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 90 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 30 g de beurre
- 320 g de riz risotto, tout type (par exemple Carnaroli, temps de cuisson 20 min.)
- 80 g de vin blanc, selon les goûts
- 730 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
La salade de carottes et de pommes et finition du risotto
- 300 - 400 g de carottes, pelées et coupées en morceaux, selon les goûts
- 200 - 300 g de pommes, épépinées coupées en morceaux, selon les goûts,
- 20 g d'huile végétale
- 20 - 30 g de vinaigre de vin blanc, selon les goûts
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1 c. à café de sucre (optioneel)
- 100 - 150 g de pousses d'épinard frais
- 20 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2623 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1294 mg
Alternatieve recepten
Salade de brocoli aux pignons de pin
5min
Rösti bernois
40 Min
Focaccia aux tomates
40 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 Min
Milanais
3 Std.
Papet vaudois
55min
Risotto à la courge
35 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Gâteau aux carottes
1h 10min
Risotto alle cinque P
30 Min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min