Compatibele versies
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 90 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 30 g de beurre
- 320 g de riz risotto, tout type (par exemple Carnaroli, temps de cuisson 20 min.)
- 80 g de vin blanc, selon les goûts
- 730 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
La salade de carottes et de pommes et finition du risotto
- 300 - 400 g de carottes, pelées et coupées en morceaux, selon les goûts
- 200 - 300 g de pommes, épépinées coupées en morceaux, selon les goûts,
- 20 g d'huile végétale
- 20 - 30 g de vinaigre de vin blanc, selon les goûts
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- 1 c. à café de sucre (optioneel)
- 100 - 150 g de pousses d'épinard frais
- 20 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2623 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1294 mg
Alternatieve recepten
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Risotto alle cinque P
30 Min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Tarte aux légumes (TM6)
25 Min
Risotto au citron et épinards
30 Min
Risotto aux poivrons
35 Min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min