Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 1 c. à soupe de beurre, pour graisser
- 150 g de farine mi-blanche
- 75 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'Appenzeller, en morceaux (2 cm)
- ¼ de bouquet de persil plat frais (environ 5 g), effeuillé
- 600 g d'asperges vertes
- 200 g de cottage cheese nature
- 3 œufs
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 2 c. à soupe de panure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1654 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10min
Carbonara végétarienne
30min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Salade à la grecque et croûtons
25 Min
Salade céleri-pomme
10min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40min
Quiche saumon, épinards, feta
1h
Lasagnes aux asperges et champignons
2h
Quiche aux tomates et mascarpone
1h 30min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Pizza à la courge
1h