Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 1 c. à soupe de beurre, pour graisser
- 150 g de farine mi-blanche
- 75 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'Appenzeller, en morceaux (2 cm)
- ¼ de bouquet de persil plat frais (environ 5 g), effeuillé
- 600 g d'asperges vertes
- 200 g de cottage cheese nature
- 3 œufs
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 2 c. à soupe de panure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1654 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon au four et pesto aux herbes
50 Min
Salade de couscous
50 Min
Risotto au citron et épinards
30 Min
Dip au fromage frais et aux herbes
10 Min
Caponata de lentilles
1 Std.
Croissants au jambon
35 Min
Cake à l’orange imbibé
1 Std. 30 Min
Risotto à la courge
35 Min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 Min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Cake choco-courgettes
1 Std. 25 Min
Focaccia aux tomates
40 Min