Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le risotto
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 190 g de betteraves crues, pelées, en morceaux (2 cm)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 100 g de vin rouge
- 400 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de bœuf en cube (pour 0.5 l)
Les saltimboccas
- 8 escalopes de veau (par ex. noix, d’env. 50 g)
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 1 bouquet de sauge fraîche (d’env. 20 g), effeuillée
- 4 tranches de jambon cru (env. 50 g), coupées en deux
- 2 c. à soupe de beurre à rôtir
La finition
- 200 g de crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2771 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 min.
Risotto aux épinards et asperges
40 min.
Risotto à la betterave et à l’épeautre
35 min
Risotto au citron et épinards
30 min.
Tagliolini à la courge
1 Std. 20 Min
Chutney de canneberge au romarin
45 min.
Soupe de maïs et saucisses de Vienne
25 min.
Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce
40 min.
Mousse au Toblerone®
3h 10 min.
Porridge aux fruits et à la cannelle
15 min
Risotto aux carottes et endives
40 min.