Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le risotto
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 190 g de betteraves crues, pelées, en morceaux (2 cm)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 100 g de vin rouge
- 400 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de bœuf en cube (pour 0.5 l)
Les saltimboccas
- 8 escalopes de veau (par ex. noix, d’env. 50 g)
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 1 bouquet de sauge fraîche (d’env. 20 g), effeuillée
- 4 tranches de jambon cru (env. 50 g), coupées en deux
- 2 c. à soupe de beurre à rôtir
La finition
- 200 g de crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2771 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Velouté de patates douces et brochette de poulet
30 Min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Soupe de betteraves
45min
Gaspacho
1 Std. 15 Min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1 Std.
Pesto de basilic
10min
Soupe de maïs et saucisses de Vienne
25 Min
Velouté orange-courge
35 Min
Tagliolini à la courge
1h 20min