Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de raifort frais, épluché, en morceaux
- 200 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 500 g de champignons de Paris, frais, coupés en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de demi-crème à sauce, 25% de matière grasse
- 3 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 1200 g d'eau
- 300 g de semoule de maïs, mouture moyenne (cuisson 4 min)
- 125 g de fromage frais nature
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, selon les goûts
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, finement coupée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2345 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto à la tomate et burrata
30min
Papet vaudois
55 min
Risotto alle cinque P
30min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 Min
Rösti bernois
40 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Risotto alla milanese
30min
Risotto au citron et épinards
30min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Risotto à la courge
35 min